Skip to main content

Qui t'entengui que et compri!

Per què són així els adolescents? No trobes la manera d’entendre’t amb el teu fill/a? Creus que parles per les parets? Què més puc fer?

Un canvi de mirada vers l’adolescència (i la infància) pot facilitar un canvi transformador en la relació amb els nostres fills i filles i en l’acompanyament del seu camí de creixement vital.

L’adolescència és una etapa de deconstrucció i reconstrucció interna. Deixem de ser infants per iniciar l’assentament a una personalitat que ens identificarà com adults. Per això, entendre com és l’etapa evolutiva que transiten els adolescents ens dona molta llum per a valorar l’acompanyament que en fem.

Aquesta xerrada ens permetrà discernir entre seguir acompanyant de la manera que fem o si ens calen canviar estratègies, actituds i accions per a acompanyar de manera més conscient. Presentarem els perquès de les actituds d’aquesta edat i proposarem un canvi de mirada, per part de l’adult, amb propostes concretes d’acció per a poder assolir un acompanyament més conscient i proper amb els nostres fills i filles.

Demana informació

Et volia felicitar per la xerrada d'ahir, em va agradar molt i em va emocionar.
S.B.

M'ha agradat moltíssim la xerrada, David. Fa remoure coses de dins i trobo que es molt encertada l'estratègia que utilitzes. Gràcies!
MA. B.

La teva xerrada em va donar pau i va ser un suport emocional molt bo, com a mare i com a educadora d'adolescents.
M.T.

T'agraeixo molt que ens ajudis a obrir la ment, en un moment que, com a pares, vivim molt angoixats. Surto més relaxat i amb noves idees. Moltes gràcies!
J.L.

Gràcies per les teves paraules, David. Per donar-nos tanta llum i compartir la teva saviesa. Fas una feina fantàstica!
M.F.

Quina conferència més interessant, David. He pres bona nota perquè en tinc un parell en plena efervescència. Segur que tornaré a escoltar-te en d'altres ocasions!
N.B.

Gràcies, David, per fer-nos veure aquesta etapa d'una forma tan positiva i donar-nos, d'una manera tan constructiva, eines per poder-los acompanyar en aquesta "transició" tan crucial per a ells. Ens has transmès molta energia!
E.J.

Les teves reflexions segur que provocaran grans canvis en la nostra família. Gràcies David.
M.G.