Skip to main content

Educar a contracorrent

Què podem fer davant d’una societat que influencia directament la personalitat dels infants i joves?

El que diem a casa i el que diu la societat. El que comprem a casa i el que la societat vol que comprem. El que valorem a casa i el que es valora a la societat.
Tot el que fem, diem i valorem a casa és completament diferent a tot el que veuen, senten i es valora en la societat

Aquesta xerrada pretén analitzar breument la realitat social actual des d’una mirada objetiva, per endinsar-nos plenament en trobar quin és el rol que podem assumir com a adults per acompanyar el camí de creixement dels nostres fills i filles d’una manera conscient i coherent amb els nostres  valors familiars, davant d’aquesta realitat.

Preguntes i respostes amb accions concretes per a l’acompanyament dels nostres fills i filles davant de tots els valors i contravalors que ofereix la societat actual.

Demana informació

Et volia felicitar per la xerrada d'ahir, em va agradar molt i em va emocionar.
S.B.

M'ha agradat moltíssim la xerrada, David. Fa remoure coses de dins i trobo que es molt encertada l'estratègia que utilitzes. Gràcies!
MA. B.

La teva xerrada em va donar pau i va ser un suport emocional molt bo, com a mare i com a educadora d'adolescents.
M.T.

T'agraeixo molt que ens ajudis a obrir la ment, en un moment que, com a pares, vivim molt angoixats. Surto més relaxat i amb noves idees. Moltes gràcies!
J.L.

Gràcies per les teves paraules, David. Per donar-nos tanta llum i compartir la teva saviesa. Fas una feina fantàstica!
M.F.

Quina conferència més interessant, David. He pres bona nota perquè en tinc un parell en plena efervescència. Segur que tornaré a escoltar-te en d'altres ocasions!
N.B.

Gràcies, David, per fer-nos veure aquesta etapa d'una forma tan positiva i donar-nos, d'una manera tan constructiva, eines per poder-los acompanyar en aquesta "transició" tan crucial per a ells. Ens has transmès molta energia!
E.J.

Les teves reflexions segur que provocaran grans canvis en la nostra família. Gràcies David.
M.G.