Skip to main content

No sap què fer!

Com podem acompanyar als nostres fills i filles en l’orientació del tram final de la ESO o el BATXILLERAT?

El moment de tria d’assignatures, de tipus d’estudis, de cursos formatius, de carreres universitàries, en molts casos, és un moment d’inestabilitat perquè apareixen neguits, pors, inseguretats, creences i nervis davant d’un futur immediat poc conegut. I més, si aquesta és la primera elecció d’una importància rellevant que ha de prendre el nostre fill/a.

Aquesta xerrada vol fer prendre consciència del moment vital del nostre fill/a i contextualitzar la dimensió professional per a poder presentar recursos per detectar les seves habilitats, capacitats i actituds. Juntament amb això, també presentem un seguit d‘accions i actituds concretes per a potenciar les habilitats personals dels adults i facilitar un acompanyament des d’un lloc més tranquil, relaxat i segur, en aquest moment de tria professional del nostre fill/a.

Acompanyem el descobriment de la vocació dels nostres fills/es en un moment crític pel seu futur acadèmic i professional, a partir de les seves motivacions, capacitats i habilitats personals.

Demana informació

Et volia felicitar per la xerrada d'ahir, em va agradar molt i em va emocionar.
S.B.

M'ha agradat moltíssim la xerrada, David. Fa remoure coses de dins i trobo que es molt encertada l'estratègia que utilitzes. Gràcies!
MA. B.

La teva xerrada em va donar pau i va ser un suport emocional molt bo, com a mare i com a educadora d'adolescents.
M.T.

T'agraeixo molt que ens ajudis a obrir la ment, en un moment que, com a pares, vivim molt angoixats. Surto més relaxat i amb noves idees. Moltes gràcies!
J.L.

Gràcies per les teves paraules, David. Per donar-nos tanta llum i compartir la teva saviesa. Fas una feina fantàstica!
M.F.

Quina conferència més interessant, David. He pres bona nota perquè en tinc un parell en plena efervescència. Segur que tornaré a escoltar-te en d'altres ocasions!
N.B.

Gràcies, David, per fer-nos veure aquesta etapa d'una forma tan positiva i donar-nos, d'una manera tan constructiva, eines per poder-los acompanyar en aquesta "transició" tan crucial per a ells. Ens has transmès molta energia!
E.J.

Les teves reflexions segur que provocaran grans canvis en la nostra família. Gràcies David.
M.G.